KALAMAJA KAKSPÄINEN

Sympaattinen kalamaja sijaitsee Luvian ulkosaaristossa Kakspäisen saaressa ja aivan Selkämeren kansallispuiston äärellä.  Saaressa ei ole muita mökkejä ja lounaaseen avautuu merimaisemaa silmän kantamattomiin. Meren läheisyydestä voi nauttia kaikin aistein! 

Majassa on kaksi huonetta, joista toisessa on parivuode ja tilaa lisävuoteille. Oleskeluhuoneessa on keittonurkkaus, ruokailutila ja vuode. Majaan majoittuu yhteensä viisi henkilöä. Vuoteissa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita. Lisäksi on tilava sauna ja pukuhuone. 

Ruokailuastiat – ja välineet löytyvät kahdeksalle hengelle. Keittiössä on perusvälineet ruuan valmistukseen sekä  kaasuliesi. Käytettävissä on myös kaasulla toimiva jääkaappi. Saaressa ei ole vesijohtoa, joten ruokavesi tulee kuljettaa mukana ja sitä on saatavilla lähellä olevasta Villa Poseidonista veloituksetta. 

Lämmitys tapahtuu kamiinalla ja valaistuksena toimii sähkövalaistus (aggregaatti) tai tunnelmallisesti öljylamput ja kynttilät. WC:nä toimii erillinen kuivakäymälä. Pihalta löytyy nuotiopaikka ja kalojen savustusuuni. 

Veneille löytyy suojaisa jykevä laituri, jossa syväystä noin 1,2 metriä. Lähin veneenlaskupaikka mantereella on Luvian Laitakari, josta matka-aika veneestä ja säästä riippuen on noin puoli tuntia. 

Kakspäinen on täydellinen paikka luonnosta, kalastuksesta, luontokuvauksesta ja metsästyksestä nauttivalle! Pohjoisen puolella sijaitseviin suojaisiin lähivesiin on helppo tehdä esimerkiksi melontaretkiä. 

Lemmikit ovat kohteessa sallittuja. 

Majaa ei vuokrata 1.12-31.3 välisenä aikana.

VARAAMINEN

Varaus alkaa klo 12.00 ja päättyy klo 12.00, ellei erikseen toisin sovita. 

Lisätietoa ja varaukset
Pekka Jalonen
p. +358 400 721 962
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.