KALAMAJA PUORKARI

Idyllinen kalamaja sijaitsee Luvian ulkosaaristossa Puorkarin saaressa ja aivan Selkämeren kansallispuiston äärellä.  Lähettyvillä ei ole muita mökkejä ja länteen päin avautuu huikeat näkymät miltei Ruotsiin asti! Auringonlaskut ovat huikaisevia! Pohjoisessa näkymiä koristaa Säpin majakkasaari. 

Majassa on kaksi kerrossänkyä, joihin majoittuu yhteensä neljä henkilöä. Vuoteissa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita. Samassa tilassa on lisäksi ruokailutila ja keittonurkkaus. 

Ruokailuastiat – ja välineet löytyvät kahdeksalle hengelle. Keittiössä on perusvälineet ruuan valmistukseen sekä kaasuliesi. Käytettävissä on myös kaasulla toimiva jääkaappi. Saaressa ei ole vesijohtoa, joten ruokavesi tulee kuljettaa mukana ja sitä on saatavilla lähellä olevasta Villa Poseidonista veloituksetta. 

Lämmitys tapahtuu kamiinalla ja valaistuksena toimivat tunnelmallisesti öljylamput ja kynttilät. WC:nä toimii erillinen kuivakäymälä. Katajien ja mäntyjen kätköistä löytyy myös pieni puulämmitteinen sauna ja kiukaan kyljessä on säiliö pesuveden lämmitykseen. Rannassa on oleskelutila ja nuotiopaikka savustuspönttöineen. 

Veneille löytyy suojaisa jykevä laituri, jossa syväystä noin 1,2 metriä. Lähin veneenlaskupaikka mantereella on Luvian Laitakari, josta matka-aika veneestä ja säästä riippuen on reilu puoli tuntia. 

Puorkari on erinomainen paikka luonnosta, kalastuksesta, luontokuvauksesta ja metsästyksestä nauttivalle ja oikeastaan jokaiselle rauhaa ja tuulen huminaa kaipaavalle!

Lemmikit ovat kohteessa sallittuja. 

Majaa ei vuokrata 1.12-31.3. välisenä aikana.

VARAAMINEN

Varaus alkaa klo 12 ja päättyy klo 12, ellei erikseen toisin sovita. 

Lisätietoa ja varaukset:
Arto Jalonen
p. +358 400 591 563
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.