Skip to main content
  • Aktiviteetit ja vapaa-aika

    Ristelyt, saaristoretket sekä aktiviteetit
  • Aktiviteetit ja vapaa-aika

    Ristelyt, saaristoretket sekä aktiviteetit
  • Aktiviteetit ja vapaa-aika

    Ristelyt, saaristoretket sekä aktiviteetit

Upeita elämyksiä saaristossa

Tarjoamme sinulle upeita elämyksiä saaristossa esimerkiksi teemallisten risteilyjen muodossa ja ruokapalvelut voidaan yhdistää risteilyjen lomaan.

Villa Poseidonilta löytyy monenlaista tekemistä  myös erähenkisille ja halutessasi voit majoittua karuilla ja kauniilla ulkoluodoillamme.

Kalastuksesta ja linnustuksesta kiinnostuneet voivat majoittua tiloissamme ja hoidamme kätevästi myös ruokapalvelut.

Villa Poseidonin pihapiirissä on lisäksi jousiammuntarata, kanootit, lentopallokenttä, minigolf, frisbeegolf -rata, petanque, kroketti, tikkapeli, ym. pienpelit. 

Pieni patikointi saarella luonnistuu noin kilometrin mittaisella luontopolulla.

Sisätiloissa on useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten kokonaan katettu lasiterassi 50 henkilölle, karaokepub/tanssitila sekä biljardipöytä.

Teemalliset risteilyt saaristossa

Erilaiset teemalliset veneristeilyt lähiympäristöissä tarjoavat sinulle ja vieraillesi unohtumattomia yhteisiä elämyksiä. Risteily Säpin majakkasaarelle tai läheisille luodoille, tarjoaa samalla mahdollisuuden luontokuvaukseen ja ainutlaatuisen ulkosaariston ikuistamiseen.
Kokeneen kipparin turvallisessa huomassa voitte keskittyä yhdessäoloon ja nauttia ulkosaariston kauneudesta, joka on hiljaisuudestaan saanut erityismaininnan. Paikalliset tarinat siivittävät matkaamme raikkaan merituulen lisäksi.

Saaristoretket

Nirvon saari

Nirvo on luonnonkaunis saari, joka sijaitsee Selkämeren kansallispuistossa. Rantautumisen yhteydessä on mahdollisuus makkaran paistoon ja nuotiokahvin keittoon. Saaressa on myös luontopolku, jonka varrella voi retken aikana jaloitella ja tutustua Selkämeren kansallispuiston luontoon. Mukana retkellä on opas, joka kertoo saaren ja saariston luonnosta ja perinteistä.

Säpin majakka

Säpin retki kestää noin kolme tuntia tai sopimuksen mukaan ja sisältää nuotiokahvit ja leivät. Halutessasi voit tilata myös esimerkiksi keittolounaan matkalle mukaan. Retken aikana tutustutaan Säpin majakkaan ja sen ympäröivään luontoon sekä saaren kiehtovaan historiaan. Kapuaminen ylös majakkatorniin on vapaaehtoista, mutta maisemat ovat varmasti vaivan arvoiset.