Aktiviteetit ja vapaa-aika

Tutustu eri risteilyvaihtoehtoihin, saaristoretkiin sekä muihin aktiviteetteihin.

Tarjoamme sinulle upeita elämyksiä saaristossa esimerkiksi teemallisten risteilyjen muodossa ja ruokapalvelut voidaan yhdistää risteilyjen lomaan.

Villa Poseidonilta löytyy monenlaista tekemistä  myös erähenkisille ja halutessasi voit majoittua karuilla ja kauniilla ulkoluodoillamme.

Kalastuksesta ja linnustuksesta kiinnostuneet voivat majoittua tiloissamme ja hoidamme kätevästi myös ruokapalvelut.

 

Villa Poseidonin pihapiirissä on lisäksi jousiammuntarata, kanootit, lentopallokenttä, frisbeegolf -rata, petanque, kroketti, tikkapeli, ym. pienpelit. 

Pieni patikointi saarella luonnistuu noin kilometrin mittaisella luontopolulla.

Sisätiloissa on useita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten upouusi, kokonaan katettu lasiterassi 50 henkilölle, karaokepub/tanssitila sekä biljardipöytä.

 

Teemalliset risteilyt saaristossa

Erilaiset teemalliset veneristeilyt lähiympäristöissä tarjoavat sinulle ja vieraillesi unohtumattomia yhteisiä elämyksiä. Risteily Säpin majakkasaarelle tai läheisille luodoille, tarjoaa samalla mahdollisuuden luontokuvaukseen ja ainutlaatuisen ulkosaariston ikuistamiseen.
Kokeneen kipparin turvallisessa huomassa voitte keskittyä yhdessäoloon ja nauttia ulkosaariston kauneudesta, joka on hiljaisuudestaan saanut erityismaininnan. Paikalliset tarinat siivittävät matkaamme raikkaan merituulen lisäksi.

Merirosvojen vanavedessä

Merirosvojen vanavedessä

Risteilyn aikana saamme kuulla tarinaa merirosvouksesta Suomen rannikkoalueilla, ja hämmästellä siihen liittyvää romantiikkaa.
Luonto liikuttaa

Luonto liikuttaa

Sen lisäksi että risteily vesillä on miellyttävä tapa tutustua Suomen luontoon, tarjoaa se samalla mahdollisuuden jaloitella ja saada lähituntumaa ulkosaaristoomme.

Tuulen viemää

Tuuli tarttuu hiuksiisi ja puhaltaa arjen huolet kauas mennessään, olet osana villiä ja vapaata luontoa. Vierailu tai majoittuminen 4 hengen pikkumökissä ulkoluodolla.

Saaristoretket

Säpin majakka

SÄPIN MAJAKKA­SAARI

Säpin retki kestää noin kolme tuntia tai sopimuksen mukaan ja sisältää nuotiokahvit ja leivät. Halutessasi voit tilata myös esimerkiksi keittolounaan matkalle mukaan. Retken aikana tutustutaan Säpin majakkaan ja sen ympäröivään luontoon sekä saaren kiehtovaan historiaan. Kapuaminen ylös majakkatorniin on vapaaehtoista, mutta maisemat ovat varmasti vaivan arvoiset.

Nirvon saari

NIRVON SAARI

Nirvo on luonnonkaunis saari, joka sijaitsee Selkämeren kansallispuistossa. Rantautumisen yhteydessä on mahdollisuus makkaran paistoon ja nuotiokahvin keittoon. Saaressa on myös luontopolku, jonka varrella voi retken aikana jaloitella ja tutustua Selkämeren kansallispuiston luontoon. Mukana retkellä on opas, joka kertoo saaren ja saariston luonnosta ja perinteistä.

Purjealus Ihana

PURJEALUS IHANA

Voit tiedustella vieraillesi Ihanalta ikimuistoista kuljetuspalvelua (45 hlö kerralla) Poseidonille tai sieltä maihin. Tämän lisäksi Ihana tarjoaa mahdollisuuksia lisämajoitukseen Poseidonilla (17 hlö). Kuvittele, millaista olisikaan uinahtaa aidon purjealuksen kannen alla... Tästä pääset tutustumaan purjealuksen maailmaan ( ihana.fi )

Aktiviteetit

Jousiammunta

Osaavat ohjaajamme perehdyttävät sinut ja ryhmäsi vastakaarijousilla ammuntaan. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Taitorata

Vaihtoehtoisesti voitte osallistua visaisella tehtäväradalla leikkimieleiseen kisailuun. Soveltuu kaikenikäisille!

melonta

Melonta

Melonnasta saatte nauttia turvallisilla avokanooteilla ja kokeneemmat kajakeilla, melontaohjaajan opastaessa myös vasta-alkajat lajin pariin.

Luontokuvaus

Luontokuvaukseen on mahdollisuus saada joko perustason ohjausta, tai asiaan jo paremmin vihkiytyneille ammattikuvaajan koulutuspaketti.