Luontokuvaus

jaatYhä useampi haluaa syventää luontokokemustaan valokuvaamisen myötä, ja sen lisäksi voi samalla harjoittaa luonnontuntemuksensa lisäämistä.

Huom. Legendaarinen kuvaaja ja kouluttaja Markku Saiha, on mahdollisuus saada osaksi tapahtumaanne!

Luonnon digitaalinen ikuistaminen on saavuttanut suuren suosion, tekniikan ja kamerakaluston kehittyessä. Kuvaaminen on myös oivallinen osa ulkonaliikkumista ylipäätään.

Lue lisää: Luontokuvaus

Melonta

kanoottiretkiHarjoittelemme melonnan alkeita suojaisessa saaristossa ja ohjaaja huolehtii niin turvallisuudestanne kuin melontataitoihin perehdyttämisestä

Kaksipaikkainen avokanootti, eli niin kutsuttu intiaanikanootti, on vasta-alkajallekin turvallinen ja varsin helppo väline lajiin tutustumiseen. Kajakki puolestaan soveltuu paremmin jo jonkin verran kokemusta omaaville.

Lue lisää: Melonta

Taitorata

taitorataRadalla pääsee harjoittamaan ja testaamaan taitojaan luonnontuntemuksen sekä erätaitojensa osalta.

Tehtäväpisteitä on viisi, joissa kussakin on omat tehtäväsisältönsä. Rastipisteet ovat katettuja sateen varalta. Toiminnat käsittävät luonnontuntemuksen, sekä eräperinteen ja kädentaitojen tehtäviä.

Lue lisää: Taitorata

Jousiammunta

jousiammuntaKäytössänne ovat perinteiset vastakaarijouset, joilla aloittelijakin varsin nopeasti onnistuu ampumaan yllättävän tarkasti.

Ampumamatkat ovat suhteellisen lyhyitä ja ratoja on samanaikaisesti käytössä neljä. Jousien vetovastus on kohtuullisen matala, jotta tottumatonkin saa jousen viritettyä.

Lue lisää: Jousiammunta