Vesijettien vuokraus

Vuokrausaika 3h, viikonloppu tai sopimuksen mukaan.

Vuokraus sisältää plotterin, pelastusliivit (2 kpl per jätti) sekä kuljetustrailerin

Luonto­polku

luontopolkuLuontopolku lähtee Villa Poseidonin pihapiiristä ja kulkee läpi Ryöväskerin saaren.

Helppokulkuisen polun pituus on noin kilometri. Polun varrella on kahdeksan rastia, joiden yleisosiossa kerrotaan alueen historiasta ja luonnosta yleisesti ja kysymysosiossa on luontoon liittyviä kysymyksiä, joten myös leikkimielisen kilpailun järjestäminen liikunnan ohessa onnistuu. 

Melonta

kanoottiretkiHarjoittelemme melonnan alkeita suojaisessa saaristossa ja ohjaaja huolehtii niin turvallisuudestanne kuin melontataitoihin perehdyttämisestä.

Kaksipaikkainen avokanootti, eli niin kutsuttu intiaanikanootti, on vasta-alkajallekin turvallinen ja varsin helppo väline lajiin tutustumiseen. Kajakki puolestaan soveltuu paremmin jo jonkin verran kokemusta omaaville.

Lue lisää: Melonta

Taitorata

taitorataRadalla pääsee harjoittamaan ja testaamaan taitojaan luonnontuntemuksen sekä erätaitojensa osalta.

Tehtäväpisteitä on viisi, joissa kussakin on omat tehtäväsisältönsä. Rastipisteet ovat katettuja sateen varalta. Toiminnat käsittävät luonnontuntemuksen sekä eräperinteen ja kädentaitojen tehtäviä.

Lue lisää: Taitorata

Luonto­kuvaus

villaposeidon auringonlaskuYhä useampi haluaa syventää luontokokemustaan valokuvaamisen myötä, ja sen lisäksi voi samalla harjoittaa luonnontuntemuksensa lisäämistä.

Luonnon digitaalinen ikuistaminen on saavuttanut suuren suosion, tekniikan ja kamerakaluston kehittyessä. Kuvaaminen on myös oivallinen osa ulkonaliikkumista ylipäätään.

Lue lisää: Luonto­kuvaus

Jousi­ammunta

jousiammuntaKäytössänne ovat perinteiset vastakaarijouset, joilla aloittelijakin varsin nopeasti onnistuu ampumaan yllättävän tarkasti.

Ampumamatkat ovat suhteellisen lyhyitä ja ratoja on samanaikaisesti käytössä neljä. Jousien vetovastus on kohtuullisen matala, jotta tottumatonkin saa jousen viritettyä.

Lue lisää: Jousi­ammunta

Muut aktiviteetit

  • lentopallokenttä
  • frisbeegolf -rata
  • petanque
  • golfrata
  • kroketti- ym. pienpelit
  • kalastus (mato-onki, virveli)