Tuulen viemää

Näkymät ulkomerelle ovat sykähdyttäviä ja ympäröivän luonnon kauneus tyynnyttää kiireisimmänkin mielen. Tuuli tarttuu hiuksiisi ja puhaltaa arjen huolet kauas mennessään, olet osana villiä ja vapaata luontoa.

Videolla otteita alueesta!

Ohjelma sisältää vierailun tai majoittumisen 4 hengen pikkumökissä ulkoluodolla. Mökkejä on kaksi kappaletta, sijaiten eri ulkoluodoilla Selkämeren kansallispuiston sydämessä. Mökin yhteydessä on lisäksi pieni puulämmitteinen sauna sekä puucee. Luodoilla pääsee liikkumaan jalkaisin, joskin kivisyyden takia varovaisuus on tarpeen, samoin otsalamppu pimeään aikaan on välttämätön. Mökkiä ei ole sähköistetty (toisessa mökissa aggregaattivarustus) ja juomavesi tulee mukaasi jo Poseidonilta. Villa Poseidonilta saat mukaasi retkieväät, kuljetukset luodolle ja takaisin, sekä halutessasi myös ammattioppaan palvelut paikan päällä.

Kirkas ja pilvetön syksyinen yö ulkoluodoilla, avaa silmiesi eteen henkeäsalpaavan kauniin tähtitaivaan. Ulkosaaristo on lisäksi tunnettu vähäisestä valosaasteestaan, tarjoten erinomaisen mahdollisuuden pimeäkuvaukseen ja taivaallisten kokemusten havainnointiin ylipäätään.  Kirkkaana ja pimeänä yönä, revontulet saattavat levittäyttäytä pohjoiselle taivaalle kaikessa komeudessaan. Tästä kaikesta voit nauttia kotoisan pikkumökin lisäksi myös rannalla olevan viehättävän tulipaikan äärellä, puhtaan taivaan alla. Päivän päätteeksi voit nukahtaa levollisesti, takkatulen loimun tuudittaessa sinut sikeään uneen.

  • Kaksi kerrossänkyä, 4 henkilölle
  • toisessa mökissä parivuode sekä vuodesohva, 4 henkilölle
  • kaasuliesi ja tulisija
  • oma laituri sekä halutessasi avokanootti
  • yhteydenpito mantereelle onnistuu matkapuhelimella